Tervetuloa I&O kärkihankkeen seminaariin 23.-24.5.2018 Helsinkiin

Tule ja osallistu ajankohtaiseen tilaisuuteen, jossa saat tietoa asiakasohjauksesta sekä ikäihmisten palveluista, omais- ja perhehoidosta ja uusista asumisen muodoista. Muutostyön edistymisestä kertomassa maakuntien toimijat, muutosagentit ja huippuasiantuntijat.

Aika: ke 23.5. klo 9.00–to 24.5. klo 15.00, tapahtuma järjestetään Helsingissä.
Paikka: Paasitorni, Paasivuorenkatu 5, Helsinki
Kohderyhmät: Luottamusmiehet, poliittiset päättäjät, johtajat ja esimiehet, henkilöstö, tutkijat ja kehittäjät, omaishoitajat ja perhehoitajat, kaikki ikääntymisestä, omais- ja perhehoidosta ja palvelujärjestelmästä kiinnostuneet.

Lisätietoja löydät ja ilmoittautumislinkin löydät täältä. Osallistujamäärä on rajattu. Tilaisuuteen mahtuu 500 henkilöä. Ilmoittautuminen viimeistään 20.5.2018. 

Kymenlaakson sote-palveluiden palvelulupauksen laatimiseen halutaan asukkaat mukaan

Kymenlaaksossa ollaan kevään aikana luomassa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelulupausta. Palvelulupaus on asukkaille osoitettu tahdonilmaisu siitä, miten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja käytännössä toteutetaan.  Palvelulupausta laatimiseen toivotaan mahdollisimman paljon myös viestejä siitä, millaista palvelulupausta Kymenlaakson asukkaat toivovat. Tätä varten otakantaa.fi-palveluun on avattu kysely, jossa asukkaat voivat arvioida esimerkkilupausten tärkeyttä itselleen. Kyselyyn voi vastata 22.4.2018 asti.

 

Lukuavustin

Tämä sivusto tukee helppokäyttötoimintoja, joita ovat mm. tekstin muuttaminen puheeksi ja tekstin suurentaminen. Käytä sivun oikeassa alareunassa olevan työkalurivin kuvakkeita.