Keskitetyn asiakas- ja palveluohjauksen työpaja Helsingissä

Perjantaina 13.10. järjestettiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella Helsingissä I&O-kärkihankkeen keskitetyn asiakas- ja palveluohjauksen (KAAPO) työpaja. Kymenlaakson IkäOpastin järjesti kuljetuksen tilaisuuteen ja mukaan saatiin 14 innokasta kehittäjää eri puolilta maakuntaa. Päivän aikana kuulimme mm. kolmen KAAPO-hankkeen vetäjän esitykset omien hankekokonaisuuksien etenemisestä. Paljon positiivista keskustelua aiheutti IkäOpastimen projektipäällikkö Marjut Kettusen esitys, jossa pohdittiin muun muassa keskitetyn asiakas- ja palveluohjausmallin mahdollisuuksia nostaa esiin ikäihmisten uudenlaisia tarpeita. Tämä haastanee jatkossa myös palvelujärjestelmän etsimään nykyistä monipuolisempia, vaikuttavampia ja yksilöllisempiä ratkaisuja asiakkaiden elämään.

Päivän työpajoissa työstettiin keskitetyn asiakas- ja palveluohjauksen toimintamallia eri näkökulmista. Työpajojen teemat olivat henkilöstö ja organisointi, asiakkuuksien hallinta, asiakassegmentointi sekä palvelujen järjestämistapa. Päivän esitykset löytyvät THL:n internetsivuilta. Lähiaikoina sinne ladataan myös koostemateriaalit päivän työpajoista. 

Tommi Reiman
I&O -kärkihankkeen muutosagentti, Kymenlaakso
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lukuavustin

Tämä sivusto tukee helppokäyttötoimintoja, joita ovat mm. tekstin muuttaminen puheeksi ja tekstin suurentaminen. Käytä sivun oikeassa alareunassa olevan työkalurivin kuvakkeita.