Ateriapalvelu

Jossain vaiheessa elämää voi eteen tulla tilanne, ettei ruoanlaitto enää onnistu, esimerkiksi äkillisen sairastumisen, onnettomuuden tai muun toimintakyvyn alenemisen takia. On myös tilanteita jolloin ikäihminen jää yksin kotiin puolison kuoltua tai muutettua palvelutaloon, eikä hänellä ole aavistustakaan miten ruokaa laitetaan. Toisia taas ruoan laitto ei vain kiinnosta.

Kaupasta löytyy nykyään laaja valikoima erilaisia valmisruokia. Toinen vaihtoehto on tilata lämmin ruoka kotiin tai sitten hyödyntää molempia! Ruokia voi tilata joka päivälle tai vain osalle viikon päivistä.

Ruoka-automaatti (nimeltään Menumat) on myös yksi yleistyvä tapa saada lämmin ateria kotiin.

Lisätietoa saat soittamalla asiakasohjaukseen. Alla olevasta valikosta löydät asiakasneuvonnan yhteystiedot. Palveluhakemistosta voit myös etsiä suoraan haluamiasi yksityisiä palveluntuottajia. Lisätietoa ikäihmisten ravitsemuksesta löydät sivulta Ravitsemus.

Sosiaalihuollon asiakasneuvonta

puh: 05-220 6000
ma-pe 9.00–14.00
HVA
Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja  Virolahti

Ruoka-automaatti käytännössä

Lukuavustin

Tämä sivusto tukee helppokäyttötoimintoja, joita ovat mm. tekstin muuttaminen puheeksi ja tekstin suurentaminen. Käytä sivun oikeassa alareunassa olevan työkalurivin kuvakkeita.