Kotityöt

Kotitöiden tekeminen on hyötyliikuntaa parhaimmillaan. Valitettavasti ikääntymisen myötä toimintakyvyn muutoksen seuraukset näkyvät usein ensimmäisenä kotitöiden suorittamisessa. Kodin siivoaminen, lumityöt ja pihatöiden tekeminen voivat alkaa tuntumaan kohtuuttoman raskaille ja ikkunoiden pesu sekä verhojen vaihto keittiöjakkaralla keikkuen vähintäänkin hirvittävät!

Ennen kun kotitapaturmia alkaa sattua, on järkevää kääntyä siivoajan ja/tai kotitalkkarin puoleen. Kunnalta ei ole mahdollista saada apua kotitöiden tekoon, mutta yksityisiä palveluntuottajia on useita. Palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennys. Lisäksi sinulla voi olla oikeus palveluihin ilman arvonlisäveroa. Voit myös tilata kauppatavarat tai ruoan suoraan kotiovellesi. Pyykinpesuun voit kysyä apua siivouspalvelutuottajilta tai pesuloilta.

Lisätietoa saat soittamalla asiakasohjaukseen. Alla olevasta valikosta asiakasneuvonnan yhteystiedot. Voit myös etsiä yrittäjien yhteystietoja suoraan palveluhakemistosta.

Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti

05 220 6060
ma - pe 8:30 - 15:30
 
Esitekuvake
 

Lisätietoa kotitöihin saatavista vähennyksistä löydät alla olevista linkeistä.

Lukuavustin

Tämä sivusto tukee helppokäyttötoimintoja, joita ovat mm. tekstin muuttaminen puheeksi ja tekstin suurentaminen. Käytä sivun oikeassa alareunassa olevan työkalurivin kuvakkeita.